Portret

Sinds deze week werk ik met mijn iPad en vooral met Evernote. (!) Wat een top-app. Inmiddels zit ik elke avond op de bank mijn blogposts, foto’s en ideeën te verzamelen. Al scrollend door mijn archief kwam ik ook deze foto weer tegen. Een portret van lieve Loes.
Komt in mijn mapje PORTRET en CIRCUS WONDERDAG!

portretloes

Fotografie: studio Wonderdag.
(Uit een serie voor het tijdschrift maan roos vis.)

5 reacties op “Portret

 1. Ik ben ook helemaal fan. Het is gewoon heerlijk om al mijn ideeen op 1 plek te hebben waar ik ze kan doorzoeken met tags. En in folders zetten. Ik maak vooral heel veel screenshots van dingen die me ergens aan doen denken of op ideeën brengen. Ook omdat ik veel bezig ben met (online) marketing en business development. Dan ben ik op een site en denk ik – hee…dat is een mooie call to action! Hee…dat zeggen ze slim…moet ik onthouden!
  Als ik nu ook nog ingesproken teksten automatisch zou kunnen laten uitschrijven, zou het plaatje compleet zijn.
  Wat ik ongelofelijk vind, is dat evernote zelfs screenshots en foto’s kan doorzoeken. Dat is echt waanzinnig he?
  Ik las laatst een interview met de mensen achter Evernote (in INC Magazine denk ik?). Zij zeiden dat het your external brain is. Zo voelt het ook. Bij jou ook?

  • Jaa, precies om diezelfde redenen: screenshots, links, concepten, archief etc. External brain + huge brain = Mammoth brain! (logo)
   Foto’s doorzoeken, bedoel je met tags? Voorlopig ben ik er iig volop mee bezig!

 2. Maakt me nieuwsgierig, neem je morgen je iPad mee naar onze afspraak voor een live demonstratie? 🙂

 3. Wow Ilka, dit is een prachtige foto! Ik herken ‘m niet uit maan roos vis. En wat een mooi werk ook van Alex Prager. Kortom: interessante blogs én materiaal.

  Vrolijke lentegroet!

  • Hi Loes, leuk, dankje! Detail uit nr. 1 ‘mijn andere ik’. Soms is een spread echt te klein.