Grie-zellig!

Een aantal jaren geleden onderzocht ik verschillende rimpelvormingen van kool, walnoten en hersenkwabben. Je zult je afvragen: ‘Waarom?’ Ik zat midden in een mindswitch, was met speelse zitmeubels bezig en in gesprek met het Textielmuseum in Tilburg over een atelier.

De switch heb ik gemaakt en het werd studio Wonderdag! De poefs zijn nog ‘in ontwikkeling’. In een woonblad zou er bij staan: ‘in productie’ of ‘nog niet te koop’. Nóg niet. En dat is best een fijne gedachte als je met veel dingen bezig bent.

rimpel

Deze week ben ik opnieuw met hersenkwabben bezig. Dus snorde ik de schetsen weer op. Voor tijdschriften experimenteer ik met recepten. Kleuters eten korstjes terwijl ze letters leren en voor Dolfje Weerwolfje-lezers wordt het ‘gruwelijk lekker’. Een soort ‘grie-zellige’ lunch met geroosterde hersenkwabjes. En terwijl ik dit bedenk, zit ik op mijn speelse prototype poef. Nog niet te koop.

hersenkwab

 

Afbeelding van hersenen

 

Reacties zijn gesloten.