Festival C 2013

Begin januari werd het podium van De NWE Vorst in Tilburg omgetoverd tot circuspiste. Geen clowns of wilde dieren, wel luchtacrobatiek, mime, magic, visuals en live music. Festival C. is het enige echte circustheaterfestival in Tilburg en balanceert op het dunne lijntje tussen theater en circus met hier en daar een zijstap in andere disciplines.

Ook wij waren met ons Wonderdagteam aanwezig. Met onze workshop ‘Circus Hallo! De wereld op z’n kop’ nodigen we het publiek uit om te spelen met de illusie van zwaartekracht en beweging. Kinderen balanceren op een touw, zwieren aan de trapeze, jongleren, hangen aan ballonnen en tillen hun oma op. Ze zetten de wereld even helemaal op z’n kop!

Hier zie je een paar improvisatiefilmpjes die we eerder maakten tijdens “Knetters” 2011.

 

Meer foto’s zijn te zien op onze Facebookpagina: www.facebook.com/studioWonderdag

Veel dank aan de organisatie van De NWE Vorst, aan Dennis, voor zijn geweldige improvisatie, aan Lotte, die in haar eerste stageweek midden in het circus viel, aan Rinette voor haar allround-ondersteuning en aan alle kinderen en ouders voor hun enorme enthousiasme!

 

Fotografie: Edgar Grimbergen, Studio Wonderdag
Concept en styling: Ilka Deltrap, Studio Wonderdag

 

 

3 reacties op “Festival C 2013

  1. Het was een TOP-dag voor mijn dochter Frida en ik..wij hebben zo genoten ..echt een schot in de roos!!

    Het verrassende programma zat heel goed in mekaar en wij praten thuis nog steeds over de knappe optredens en hoe leuk het was om ook zelf te mogen koorddansen etc.

    Mijn dochter was al blij met circus, maar door de leuke Wonderdag is het liefde geworden…bedankt!

    • Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie het zo leuk vonden! Bedankt voor het mooie compliment. Een Wonderdag voor Frida!!

  2. Een zeer leuke middag. De optredens waren zeer leuk en zaten goed in elkaar. Leuke interactie met het publiek.
    Groeten Annabel, Fien en Patrick