Waar je hoofd vol van is

Voor tijdschriften zoals Rompompom en Dolfje Weerwolfje werken we ongeveer een half jaar vooruit. Dat is best maf. Terwijl buiten de zon schijnt en officieel de zomer is begonnen, zit ik met mijn hoofd in de herfst en sinterklaastijd. Buiten geen vers herfstblad, kale boom of sneeuw te vinden, binnen chocolade eikeblaadjes en dikke truien. Toch lukt het me altijd heel aardig in de juiste sfeer te komen. Vorige week lag er bloesemsneeuw op straat. En vanmorgen vond ik premature kastanjebolsters op de stoep. Grappig dat de natuur me een handje helpt, maar vooral ook dat je dingen ziet, waar je hoofd vol van is.

Zo zag ik vorig jaar ook deze volgroeide bolsters op straat én bij Prada!

Ways of Seeing
van John Berger.

In Rotterdam was het snertweer!

Reacties zijn gesloten.